Vem är vi?

Vi vill visa att dating kan vara roligt och enkelt. Du är välkommen att besöka denna webbplatsen för personligt bruk. 

kontakt

Om du har frågor om de sajter vi visar dig, är du hjärtligt välkommen. Bästa informationen får du naturligtvis från sajterna, men vi kan också förmedla information om så önskas. Du kan kontakta oss på info@datingover50.se

Villkor

Det är gratis att använda den här webbplatsen om du inte kopierar eller distribuerar innehållet. Materialet som använts på webbsidan är skyddat av upphovsrätten. Användande och distribuerande av materialet utan tillstånd kan bryta mot gällande lagstiftning. Denna webbplats är immateriell egendom till APM. Missbruk av denna webbplats är inte tillåten.

Som användare är du själv ansvarig för de val du gör. Datingover50.se kan inte ställas ansvarig för eventuellt felaktiga uppgifter eller tredje parts handlande. 

Sekretesspolicy

Genom att använda datingover50.se ger du ditt tillstånd att lagra ditt surfbeteende här i en eller flera kakor. Denna information lagras endast så länge som det är nödvändigt för att webbplatsen ska fungera korrekt. Webbplatsen fungerar med hjälp av Google analytics och andra distributörer av information och analyser. Google kan lagra informationen och vidare-distribuera den till tredje part. Denna webbplats måste godta Googles villkor i det avseendet. Webbsidorna som presenteras däremot är skyldiga att iakta GDPR och annan lagstiftning i alla avseenden angående din säkerhet som användare. Varje dejtingsida erbjuder sina villkor när du loggar in. Dejtingsidorna lagrar inte heller kakor längre än nödvändigt. 

Disclaimer

Vi har gjort ett urval med största möjliga omsorg för att göra dating enkelt för dig. Ändå kan skrivfel eller annan ofullständighet ha uppstått. Vi tar inget ansvar för det. Vi har gjort så gott vi kan för att ge dig ett tillfredsställande urval, men vi har inte heller något ansvar för de val du gör eller för hur datingsidorna i sig fungerar.

När du använder denna webbplatsen samtycker du med våra villkor och vår sekretesspolicy.